0591 -624 832 Online aanmelden

Werkwijze

Van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur is onze afdeling planning aanwezig. U kunt de afdeling bereiken via ons telefoonnummer 0591 624832, via de e-mail info@lampetherapie.nl of via de link op onze website. De dames van de planning staan u graag te woord voor het maken van afspraken, het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie.

Wanneer er een afspraak gemaakt wordt met één van onze therapeuten, dan zal de eerste afspraak bestaan uit een intake, screening en onderzoek, gevolgd door een behandeling. De vervolgafspraken zullen enkel bestaan uit een behandeling en duren ongeveer 25 minuten. Het is mogelijk om van de gemaakte afspraken een bevestiging te ontvangen per e-mail. 

Momenteel hanteren wij geen wachtlijsten.

Neem tijdens uw eerste afspraak altijd een geldige legitimatie en een eventuele verwijziging mee. Daarnaast vragen wij u naar iedere afspraak een handdoek mee te nemen.

Na beëindiging van de behandeling kunt u van ons de vraag krijgen of u een klanttevredenheidsenquête wilt invullen. Wij stellen het enorm op prijs als onze patiënten de tijd ervoor nemen om deze in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te waarderen op www.zorgkaartnederland.nl.