0591 -624 832 Online aanmelden

Vacature baliemedewerker

Lampe Therapie groeit!

Vanwege uitbreiding op onze afdeling planning zoeken wij vanaf 02-01-2018 een:

baliemedewerker M/V 0,5 FTE

Lampe Therapie
Wij zijn een jong en dynamisch team dat werkt in een kwalitatieve en innovatieve organisatie dat als doel heeft op professionele wijze te werken aan de beste zorg voor onze patiënten. Wij beschikken over verschillende disciplines en specialismen in onze organisatie en werken volgens het totaal mensbeeld: fysiek, mentaal en welzijn. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Onze organisatie heeft 2 vestigingen in Emmen en ons team bestaat uit 16 collega’s.

Functieomschrijving
Je bent het eerste aanspreekpunt van de praktijk en daarmee ook gelijk het visitekaartje. Je maakt en plant afspraken met patiënten en klanten, geeft informatie/voorlichting, dit kan zowel aan de balie, telefonisch als via de mail, voert licht administratieve werkzaamheden uit en zorgt voor een nette uitstraling in de praktijk.

Functie eisen
Je beschikt over een MBO denk- en werkniveau, hebt een actieve instelling, bent zelfstandig, accuraat, nauwkeurig, enthousiast, slagvaardig en beschikt over goede communicatieve, administratieve en sociale vaardigheden. Je hebt een dosis humor, bent stressbestendig, flexibel en kunt goed relativeren. Ervaring met SpotOnMedics en MS Office is een pre.  

Wij bieden 
Een inspirerende en afwisselende baan in een enthousiast en hecht multidisciplinair team, waar jij het visitekaartje van het bedrijf bent.

Ben jij enthousiast?
Stuur dan vóór 25 oktober 2017 je motivatiebrief en CV naar:
Lampe Therapie
T.a.v. mevr. D. Ruiter (praktijkmanager) 
Ullevi 7
7825 SC Emmen
Email: info@lampetherapie.nl 

De sollicitatiegesprekken worden gepland in week 44.