0591 -624 832 Online aanmelden

Wanda Evers-Tapken

Sinds wanneer ben je werkzaam in de praktijk?
"Sinds maart 2022."

Wat is je functie binnen Lampe?
"Ik ben Manueel Therapeut met de specialisatie baby's en kinderen."

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie?
"Vanwege het sociale aspect en het feit dat je mensen kunt helpen. Daarnaast is fysiotherapie echt een actief vakgebied met veel afwisseling en veel mogelijkheden. Je kunt zoveel verschillende kanten op."

Wat maakt je werk zo leuk? 
"De spontane, leuke en oprechte opmerkingen van de kinderen. Daarnaast het zien opbloeien van de baby's en kinderen wanneer ze beter in hun vel zitten. Ook de ouders worden daarmee indirect geholpen. Tot slot het 'puzzelen' wanneer het een complexere klacht betreft. Maar vooral het omgaan met de mensen, hoe jong of oud ze ook zijn."

Waar liggen je grootste interesses in de fysiotherapie? 
"Mijn affiniteit ligt vooral bij de baby's en jonge kinderen; zorgen dat ze zich vrij van klachten kunnen ontwikkelen in motoriek en hun persoonlijkheid en hierin dus niet geremd worden. Ik vind het leuk om me te verdiepen in verschillende thema's, zoals motorische ontwikkeling, maar bijvoorbeeld ook slaap."

Heb je specialisaties of zijn er specialisaties die je in de toekomst zou willen doen? 
"Ik heb de specialisatie Manuele Therapie en daarnaast de specialisatie Manuele Therapie gericht op baby's en kinderen. In de toekomst wil ik mij blijven verdiepen in de baby's en kinderen, maar wellicht ook in zwangerschapsgerelateerde klachten van moeders of wil ik slaapcoach worden. Er is zoveel leuks!"

Wat vind je belangrijk in de behandeling?
"Dat de patiënt zich op zijn gemak voelt bij mij en zich serieus genomen voelt."

Waar kan iemand jou 's nachts voor wakker maken?
"Dit kan alleen wanneer het huis in brand staat, anders kun je me beter laten slapen. ;) "

Wat zijn je hobby's / Wat doe je aan sport? 
Als sport doe ik aan wandelen/hardlopen. Daarnaast ben ik wielrennen en mountainbiken aan het ontdekken; tot nu toe vind ik het erg leuk! Verder vind ik het bij mooi weer heerlijk om in de tuin bezig te zijn en wanneer het weer dit niet toelaat dan nestel ik me lekker in een hoekje van de bank met een goed boek. Maar natuurlijk zijn mijn 2 dochters mijn grootste bezigheid!"

Wat kenmerkt jou als persoon? 
"Ik ben loyaal, betrouwbaar en flexibel."

Een leuk weetje over jou? 
"Ik ben echt gek op chocola!"


Op vrijdagen werkzaam in Emmen. 

BIG-nummer: 69059991804