0591 -624 832 Online aanmelden

Manon Klingenberg-Roël

Sinds wanneer ben je werkzaam in de praktijk?
"Sinds 2013."

Wat is je functie binnen Lampe? 
"In 2013 ben ik begonnen als algemeen fysiotherapeut bij Lampe Therapie. In 2016 heb ik de opleiding tot oedeemtherapeut afgerond en op dit moment richt ik me met name op de lip-/lymfoedeem en oncologische patiënten binnen de praktijk. Samen met mijn collega Nancy zit ik in het Netwerk Oncologie Fysiotherapie Treant (NOFT). Je kunt mij ook tegenkomen in het zwembad waar ik revalidatie in het water geef of bij Lampe Vitaal waarvoor ik patiënten met ademhalingsgerelateerde klachten begeleid."

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie? 
"Ik wist niet goed welke kant ik op wilde met mijn studie totdat ik zelf mijn voorste kruisband afscheurde tijdens het voetballen en onder behandeling kwam bij Berry Lampe. Door onze gesprekken en mijn positieve ervaring met fysiotherapie heb ik er toen voor gekozen de opleiding tot fysiotherapeut te gaan doen. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!"

Wat maakt je werk zo leuk? 
"Ik vind het erg dankbaar werk en geen patiënt is hetzelfde. Dit houdt het werk erg gevarieerd. Ook vind ik ons team erg leuk. Er is bij ons veel humor op de werkvloer, waardoor ik elke dag met plezier naar het werk toe ga!"

Waar liggen je grootste interesses in de fysiotherapie?
"Ik heb vooral affiniteit met de oedeem en oncologische doelgroepen."

Zijn er specialisaties die je in de toekomst zou willen doen?
"Ik wil me graag specialiseren in oncologische schouderklachten, omdat deze klachten erg veel voorkomen binnen mijn doelgroep. Dit om patiënten nog beter te kunnen behandelen. En wellicht ligt de master Oncologiefysiotherapeut nog in het verschiet."

Waar kan iemand jou 's nachts voor wakker maken? 
"McDonald's haha.."

Wat zijn je hobby's / Wat doe je aan sport?
"Wandelen en op reis gaan zijn mijn grootste hobby's. Ik doe aan HIIT (High Intensity Interval Training) en bootcamptraining, wat ik beide ook erg leuk vind. HIIT omdat je jezelf echt over je grenzen pusht en bootcamp omdat het heerlijk in de buitenlucht is." 

Wat kenmerkt jou als persoon? 
"Ik ben altijd recht door zee, ik spreek mijn gedachten altijd uit en ik probeer altijd vrolijk te zijn."

Een leuk weetje over jou?
"Ik ben één van een eeneiige tweeling en ik ben totaal geen ochtendmens."

Uitspraak waar je achter staat?
"Wie goed doet zal goed ontmoeten."


Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag werkzaam op locatie Ullevi. 

BIG-nummer: 49917289204