0591 -624 832 Online aanmelden

Oncologie Fysiotherapeutisch Netwerk Treant

Het Oncologie Fysiotherapeutisch Netwerk Treant 

Het Oncologie Fysiotherapeutisch Netwerk Treant (OFNT) is een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie. Zij streven samen naar kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte. Zij bieden de zorg zo dicht mogelijk in de buurt van de eigen woonomgeving.

Het netwerk is actief in Drenthe en Groningen, vooral rond de ziekenhuislocaties van Treant in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Alle fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij het Oncologie Fysiotherapeutisch Netwerk Treant (OFNT) hebben een opleiding in de oncologie afgerond. Van de leden van het OFNT mag u verwachten dat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen om zo de beste fysiotherapeutische zorg te leveren aan mensen met kanker.

Ook Lampe Therapie is aangesloten bij dit netwerk en toegankelijk voor het maken van een afspraak m.b.t. oncologie. Collega Manon Roël is binnen de praktijk de therapeut die hierin is gespecialiseerd.

Bericht geplaatst op: 2018-07-02 09:40:04