0591 -624 832 Online aanmelden

Nieuwe obesitas groep

In september is bij ons in de praktijk wederom een nieuwe Obesitas groep gestart. Onder begeleiding van onze fysiotherapeut gaat de groep actief aan de gang met hun voeding, sport en beweging met als doel afvallen. Fitheid en vitaliteit zijn van enorm grote waarde met als doelstelling de conditie weer op peil te krijgen. Dit zijn belangrijke onderdelen  in het afvalproces. 

De trainingen hebben een variabel karakter. Dat houdt in dat er naast een trainingschema met kracht en cardio ook trainingen in de buitelucht worden gegeven.  

Voor iedere deelnemer wordt een individueel trainingschema gemaakt. Naast de fysieke traningen besteden wij uiteraard ook aandacht aan de mentale situatie en geven wij voedingsadviezen. 

Er wordt getraind in een vaste groep drie maal per week voor de duur van 3 maanden. De training duurt een uur en is altijd onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. 

In december gaat er weer een nieuwe groep starten. Wil u ook graag doelgericht afvallen onder begeleiding en sporten in de buitenlucht? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar.
Ons telefoonnummer 0591-624832.

Bericht geplaatst op: 2016-09-30 11:11:44