0591 -624 832 Online aanmelden

Leefstijlgroep

Vanaf september start Lampe Therapie met een leefstijlgroep.
 
Het sportprogramma geënt op in beweging komen, aansterken en/of fitter worden. Kortom je lekker voelen, want ook hier geldt:

 “ De enige slechte workout is de workout die je niet hebt gedaan “
 
Lekker trainen in de buitenlucht onder begeleiding van onze leefstijlcoach. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de buitensportlocatie van Lampe Therapie aan de Ullevi 7 te Emmen en hebben we de beschikking over diverse sportfaciliteiten in de directe omgeving.
 
Doelgroep
Het maakt niet uit of je nu net begint of beter wilt worden in wat je al doet, een duwtje in de rug nodig hebt of lekker met anderen samen aan de slag wil. Je kunt op eigen niveau trainen en de competitie aangaan met jezelf!

Doel
Het doel van de leefstijlgroep is lekker bewegen in de buitenlucht met een afwisselend programma. Daarnaast krijg je tips en advies van specialisten als fysiotherapeut, diëtiste, leefstijlcoach.

Tijdens de training kan de focus worden gelegd op een bepaald doel, maar kunnen verschillende componenten ook worden gecombineerd, zoals kracht of cardio of een combinatie daarvan. Dus aandacht besteden aan cardio voor een betere conditie, spierkracht, afname van vetpercentage en trainen van mobiliteit. En dit in het beginsel o.b.v. van eigen lichaamsgewichtoefeningen. Laagdrempelig en aan te passen op ieders niveau, leeftijd en conditie.

Programma

Intake
Tijdens dit eerste gesprek gaan we kijken waar je staat en wat je wilt bereiken.  Zie het als een soort nulmeting. We gaan naast bewegen ook aan de slag met voeding, slapen en mindset. Niet kijken naar wat je niet kunt maar juist kijken wat je wel kunt maar nog niet doet.
Vervolgens kunnen we aan de slag met de trainingen.

Tussentijdse evaluatie
Hier kijken we naar de voortgang. Wat gaat goed en wat minder goed. Wat werkt voor jou. Eventueel kunnen we aanpassingen doen of wat variatie aanbrengen.

Training
De oefeningen voor de trainingen kunnen variëren van sit ups en squats tot hardlopen en touwtje springen en we hebben diverse materialen en faciliteiten waar we gebruik van kunnen maken.

Kosten
De trainingen kunnen worden gevolgd middels een abonnement van € 49,- per maand.

 
Wil je graag meer informatie of wil je je opgeven voor de leefstijlgroep, neem dan contact op met onze praktijk via telefoonnummer 0591 624832 of e-mail via info@lampetherapie.nl

 

 

 

Bericht geplaatst op: 2018-07-26 13:57:38