0591 -624 832 Online aanmelden

Lampe Therapie en Compressiezorg

Lampe Therapie en CompressieZorg bundelen de krachten in oedeemzorg
Oedeem- en fysiotherapeut Manon Roël van Lampe Therapie in Emmen bundelt haar krachten met Ina Sissingh van CompressieZorg. Samen bieden zij sinds kort volledige oedeemzorg.

Oedeemzorg wordt toegepast bij de behandeling van lymfoedeem. Lymfoedeem wordt veroorzaakt door de stilstand van weefselvocht door het niet goed functioneren van het lymfsysteem. Lymfoedeem komt vaak voor na een operatie, plastisch chirurgie, bestraling, tumorgroei, een trauma, een infectie en spataderen. De klachten die hierbij kunnen ontstaan zijn: zwelling, vermoeidheid, pijn, beperkingen in het dagelijks functioneren, huidafwijkingen en infecties.

CompressieZorg
Ina Sissingh van CompressieZorg is gespecialiseerd in het aanmeten van compressie, zoals zwachtel materialen en therapeutische elastische kousen. Het aanmeten van therapeutische elastische kousen is een belangrijk onderdeel van oedeemzorg.
Samenwerking

Manon behandelt verschillende vormen van lymfoedeem. Bij een eerste bezoek worden de klachten en oorzaken onderzocht. Wanneer blijkt dat de patiënt elastische therapeutische kousen nodig heeft, komt Ina langs om deze op maat te maken. Door de samenwerking tussen Lampe Therapie en CompressieZorg kunnen oedeempatiënten de best passende oedeemzorg krijgen.

Kijk voor meer informatie op onze website of op www.compressiezorg.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 0591 62 48 32.

Bericht geplaatst op: 2016-09-23 10:41:15