0591 -624 832 Online aanmelden

E-consult bij Lampe Therapie

Helaas is het als gevolg van het Coronavirus niet voor iedereen mogelijk om naar de praktijk te komen voor fysiotherapie. Bovendien hebben we o.a. de oefengroepen tijdelijk moeten stopzetten. Wilt u toch graag een oefenprogramma ontvangen of heeft u vragen over de eventuele oefeningen die u al eerder ontvangen heeft in Physitrack? Dat kan met het (online) E-consult van Lampe Therapie!

Voor wie is het E-consult?

  • Voor patiënten die al bezig zijn met een behandeltraject; de fysiotherapeut spreekt met u de voortgang van uw oefenprogramma door en kan bijsturen waar nodig en/of nieuwe oefeningen toevoegen.

  • Voor patiënten die voor het eerst komen met een klacht of blessure. De intake kan in eerste instantie online gedaan worden. Op basis daarvan bepaalt de fysiotherapeut of de behandeling op afstand kan worden gestart. U kunt dan direct oefeningen van ons ontvangen. Let op! Bij een intake zullen we eerst telefonisch contact hebben op het afgesproken tijdstip. U krijgt dan uitleg over Physitrack. Zodra u in Physitrack kunt komen, maken we online verbinding voor het E-consult. 

Wat houdt het E-consult in?

  • We maken voor u een afspraak met uw fysiotherapeut en reserveren tijd in de agenda. Het E-consult gaat dus alleen op afspraak, net zoals u gewend bent bij een afspraak in de praktijk.

  • Op dit tijdstip zal uw fysiotherapeut u uitnodigen voor een gesprek. Zorg dat u op het afgesproken tijdstip klaar zit. Zorgverzekeraars zien een E-consult namelijk als een volwaardige therapiesessie. U ontvangt dan een link op uw mail, waarin u uitgenodigd wordt om deel te nemen aan het gesprek. Via de link wordt verbinding gemaakt. U hoeft dus alleen te bevestigen, uw therapeut stuurt u de link.

  • Onze fysiotherapeut kan alle oefeningen afzonderlijk met u doorspreken en u tips en adviezen meegeven. U kunt samen met uw fysiotherapeut de oefening op beeld bekijken. 

  • Via uw laptop/computer/tablet/telefoon kunt u verbinding maken. Zorg dat u verbonden bent met internet en dat het apparaat een ingebouwde microfoon heeft.

Deze online consulten kunnen bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden en worden verrekend met uw aanvullende zorgverzekering.

Bericht geplaatst op: 2020-03-23 10:21:53