0591 -624 832 Online aanmelden

Pauline Loerakker

Mijn naam is Pauline Loerakker en ik ben sinds 2015 werkzaam bij Lampe Therapie. In 2011 ben ik afgestudeerd aan het Hanze Instituut voor Sportstudies (ALO) in Groningen. Aansluitend ben ik gestart, wederom aan de Hanze Hogeschool in Groningen, met de opleiding tot fysiotherapeut.
 
Al op jonge leeftijd was ik fanatiek met sport en daar zag ik ook mijn toekomst in. Maar mijn interesse in de geneeskunde was ook heel sterk. En hoe mooi is dan het vak fysiotherapie die een ideale combinatie biedt. Fysiotherapie is erg breed en juist de complexiteit maakt het vak heel interessant en uitdagend. Zeker als we kijken naar elk individu. De patiënt staat centraal en zal altijd leidend zijn in het behandeltraject.
 
In 2019 heb ik de opleiding Orthopedische Geneeskunde voor Fysiotherapeuten (Cyriax) afgerond, welke een mooie aansluiting bood bij mijn voorkeur voor het behandelen van wervelkolom- en schouderklachten. Naast de algemene fysiotherapie richt ik mij met name op de (sport)revalidatie en de sport specifieke problematiek.
 
Op maandag t/m donderdag ben ik werkzaam op locatie Ullevi.            

BIG-nummer: 89918863704