0591 -624 832 Online aanmelden

Marijke Walstra

Als geboren en getogen Friezin was ik als jong meisje altijd te vinden bij de ijsbaan in Heerenveen. Als fanatiek schaatsster zag ik vaak sporters en teamgenoten (inclusief mijzelf) met blessures naar de fysio gaan. Mijn interesse in het menselijk lichaam is daar begonnen. Met een HBO studie in het vooruitzicht was het niet meer mogelijk mijn fanatieke schaatscarrière te combineren en heb ik besloten een stapje terug te doen. In 2015 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Sinds 2017 was ik ook wekelijks te vinden bij een sportschool in Groningen waar ik werkzaam was als fitnessinstructrice. Met mijn behaalde diploma in 2019 ben ik begonnen met werken in een praktijk in Paterswolde en ga ik nu een nieuwe uitdaging aan bij Lampe fysiotherapie.

Met een grote passie voor reizen ben ik voor mijn studie afgereisd naar Suriname waar ik 3 maanden heb mogen werken en leren in een fysiotherapie praktijk en een verpleeghuis. In 2018 heb ik in Zuid-Afrika een dag mee kunnen lopen in het ziekenhuis. Het is een erg mooie en leerzame manier om de mogelijkheid te hebben om vanuit een andere cultuur naar ons vak te mogen kijken.

Ik kijk uit naar deze nieuwe stap in mijn loopbaan als fysiotherapeute en om samen te werken met een jong en ambitieus team bij Lampe fysiotherapie!

BIG-nummer: 39926210604


Ook werkzaam bij: