0591 -624 832 Online aanmelden

Manon Klingenberg-Röel

Mijn naam is Manon Klingenberg-Roël, algemeen fysiotherapeut bij Lampe Therapie sinds september 2013.

U kunt mij tegenkomen op zowel de locatie aan de Ullevi als aan de Nijbracht, maar ook in het zwembad, waar ik verantwoordelijk ben voor de revalidatie in het water.  

Sinds juni 2016 heb ik alle certificaten behaald om ook als oedeemtherapeut uit de voeten te kunnen in de praktijk. Oedeem is een abnormale vochtophoping in het weefsel,  m.a.w. een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. De therapie bestaat uit een combinatie van verschillende behandelmogelijkheden, zoals compressietherapie, manuele lymfedrainage en oefentherapie.  Dit alles zorgt voor een leuke afwisseling binnen het vak. 

Het werken met patiënten blijft iedere keer weer een nieuwe uitdaging en een nieuwe puzzel waarbij het een uitdaging is alle puzzelstukjes weer op z’n plaats te krijgen. 
Bij Lampe Therapie hebben we een gespecialiseerd en enthousiast team wat het werken erg plezierig maakt. We gaan geen uitdaging uit de weg! 

In mijn vrije tijd loop ik hard en doe ik aan bootcamp trainingen. Ik doe vaak mee aan obstakelruns in de buurt, wat ik elke keer weer een uitdaging vind.

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik werkzaam op locatie Ullevi. 

BIG-nummer: 49917289204