0591 -624 832 Online aanmelden

Jos Naber

Ik ben Jos Naber (1985) en ik ben sinds februari 2019 actief als vitaliteitscoach binnen het team van Lampe Vitaal. Voor mij is vitaliteit ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Als vitaliteitscoach wil ik mensen helpen dit te realiseren. Op een laagdrempelige manier verzorg ik coaching om je energie, motivatie en veerkracht te verbeteren. Ik help je met een plan en begeleid je in dit proces. Met kleine stappen proberen we samen een blijvend resultaat te behalen.

In 2008 heb ik de opleiding Sportgezondheid afgerond. Tijdens deze opleiding stond het aanleren en behouden van een gezonde leefstijl centraal. Vervolgens heb ik tien jaar in de financiële dienstverlening gewerkt en in deeltijd de opleiding Bedrijfseconomie gedaan. Om mijn wens om met gezondheid aan de slag te gaan te vervullen, heb ik mijn kennis op het gebied van vitaliteit uitgebreid door middel van modules Healthy Ageing, psychologie en voeding & gezondheid.

Binnen Lampe Vitaal ben ik aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties. Samen met mijn collega’s hebben ik als doel de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Dit doen we door middel van adviezen, testen, behandelingen en begeleiding. Tevens werk ik als adviseur en ondersteun ik bedrijven bij het invullen en implementeren van hun eigen vitaliteitsbeleid.

Ik help je graag. Voor meer informatie over mijn diensten als vitaliteitscoach of over de inzet van Lampe Vitaal kun je een mail sturen naar jos@lampevitaal.nl.


Ook werkzaam bij: