0591 -624 832 Online aanmelden

Routebeschrijving

Locatie Ullevi

Hoogeveen (vanaf de A37 in Hoogeveen)
Volg de A37 tot aan knooppunt Holsloot. Volg daar de rechterrijstrook om de borden N34 richting Emmen/Groningen te volgen. Aangekomen op de N34 neem dan afslag Emmen-Zuid naar de Rondweg/N391. Vervolg de weg en na ongeveer 8 kilometer neemt u de afslag naar de Sint Gerardusstraat. Neem dan de eerste afslag rechts naar de Ullevi. Na 280 meter rechtdoor rijden heeft u de bestemming bereikt.

Drachten (vanaf N381 bij de McDonald’s Drachten)
Volg de N381 naar Donkerbroek. Volg vanuit Donkerbroek de N381 naar de N34 (50 kilometer). Neem daar de 1ste afslag op de rotonde en rij de N34 op. Neem afslag N391 richting Emmen. Neem op de rotonde de 3e afslag op de Rondweg, vervolg de weg en na ongeveer 8 kilometer neemt u de afslag naar de Sint Gerardusstraat. Neem dan de eerste afslag rechts naar de Ullevi. Na 280 meter rechtdoor rijden heeft u de bestemming bereikt.

Groningen (vanaf Julianaweg kruispunt in Groningen)
Vertrek in zuidelijke richting op de Julianaweg. Weg vervolgen naar de A28. Houd links aan en blijf op de A28. Neem afslag 36-Zuidlaren naar N34 richting Zuidlaren/Gieten/Emmen. Weg vervolgen naar de N34. Neem op de rotonde in Gieten de 2e afslag en rijd door op de N34. Neem afslag N391 richting Emmen. Neem op de rotonde de 3e afslag op de Rondweg, vervolg de weg en na ongeveer 8 kilometer neemt u de afslag naar de Sint Gerardusstraat. Neem dan de eerste afslag rechts naar de Ullevi. Na 280 meter rechtdoor rijden heeft u de bestemming bereikt.

Hardenberg (Vanaf de N34 in Hardenberg)
Vertrek in noordoostelijke richting op de N34. Neem afslag Emmen-Zuid richting Emmen-Zuid/U66. vervolg de weg en na ongeveer 8 kilometer neemt u de afslag naar de Sint Gerardusstraat. Neem dan de eerste afslag rechts naar de Ullevi. Na 280 meter rechtdoor rijden heeft u de bestemming bereikt.

Ter Apel (Grens Groningen/Drenthe, bij de rotonde)
Vertrek in zuidelijke richting op de N391. Neem de afslag U71 richting Bargermeer/Emmen-Zuid/Klazienaveen/Hoogeveen naar de Ovonde. Neem op de Ovonde de 3e afslag rechts. Sla linksaf naar de Ullevi en sla linksaf om op de Ullevi te blijven. Als u de weg vervolgd ziet u aan de linkerzijde het bedrijf staan.

Bus
Neem de Stadsbus van Emmen (lijn 2 of 12) naar de bushalte op het Stadionplein bij de JENS Vesting, loop vervolgens in noordelijke richting naar de Ullevi toe. Het is ongeveer 3 tot 5 minuten lopen vanaf de bushalte. De praktijk bevindt zich aan uw linkerzijde.

Er is ruimte genoeg om uw auto te parkeren. Tegenover Lampe Therapie is een grote parkeerplaats waar u gratis uw auto kunt parkeren.

Locatie Bislett

Deze locatie bevindt zich direct achter het pand aan de Ullevi. Loop voorbij de hoofdlocatie aan de Ullevi, locatie Bislett bevindt zich aan de linkerkant.

Locatie Hoogeveen

Drachten-Hoogeveen
Volg de N381 richting Donkerbroek, Oosterwolde. U rijdt langs Appelscha richting Hoogersmilde, bij Brunsting houdt u rechts aan, volg de borden Hoogeveen richting de A28 in richting Spier, Pesse, Fluitenberg naar Hoogeveen. Neem afslag 27 richting Fluitenberg/Hoogeveen-Noord en sla linksaf. Op de eerste rotonde slaat u rechtsaf naar de A.G. Bellstraat. Ga rechtdoor op beide rotondes. Vervolgens slaat u linksaf op het kruispunt op de Kanaalweg. De praktijk bevindt zich aan uw rechterzijde.

Zwolle-Hoogeveen
Vertrek in de richting van de A28 naar Hoogeveen, langs Staphorst en knooppunt Lankhorst de Wijk. Neem afslag 1 richting Hoogeveen-Oost/Noordscheschut/Hollandscheveld en sla linksaf. Op de eerste rotonde gaat u rechtdoor, op de tweede rotonde slaat u rechtaf naar de Galileilaan. Ga linksaf op de rotonde naar De Vos van Steenwijklaan. Blijf rechtdoor rijden, de praktijk bevindt zich aan uw linkerzijde, vlak voor het kruispunt met verkeerslichten.

Emmen-Hoogeveen
Volg via Emmen centrum de richting N34 Coevorden/Hoogeveen/Zwolle. Vervolg uw route op de A37 richting Hoogeveen langs Geesbrug, neem de eerste afslag richting Hoogeveen (afslag 1 richting Hoogeveen-Oost/Noorscheschut/Hollandscheveld) en sla linksaf. Op de eerste rotonde gaat u rechtdoor, op de tweede rotonde slaat u rechtaf naar de Galileilaan. Ga linksaf op de rotonde naar De Vos van Steenwijklaan. Blijf rechtdoor rijden, de praktijk bevindt zich aan uw linkerzijde, vlak voor het kruispunt met verkeerslichten.

U kunt gratis parkeren voor de deur. Ook aan de Kanaalweg (haaks op De Vos van Steenwijklaan) kunt u gratis parkeren.